Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Titel

Als technisch tekenaar kan ik voor u technische installaties modeleren en tekenen. Voor zowel werktuigbouwkundige, electrotechnische tekeningen als werktuigkundige tekeneningen kunt u bij mij terecht. 

Ik ondersteun bijvoorbeeld aan ontwerp-, teken- en engineersafdelingen van organisaties bij het tekenen en ontwerpen. En voor eigenaren van gebouwen kan ik de technische installaties tekenen en de bestaande documentatie bijwerken, zodat u bij inspecties altijd over de juiste gegevens beschikt. Voor productiebedrijven kan ik controleren of de technische documentatie compleet en up-to-date is. Ik kan dat bij u op locatie doen of achter mijn eigen bureau.

Titel

Om bovenstaande te kunnen doen beschik ik over een eigen werkstation met o.a. de volgende softwarepakketten: STABICAD voor Revit, microsoft office, Dialux.

Klik hieronder op één van de afbeeldingen voor meer informatie over wat ik voor u kan betekenen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren